Career @ Oryx Simulations

We are always looking for talented people with ambition to make great simulator products. We list all open positions in the list below.

 
 
programmer.jpg

Systemutvecklare

Som systemutvecklare på Oryx simulations kommer du att arbeta i dynamiska team som har totalansvar över alla steg i produktutvecklingen. Oryx designar och utvecklar specialanpassad simulatormjukvara från botten upp och därför söker vi utvecklare med gediget intresse av mjukvaruutveckling och hårdvaruintegrering. All programvara ställer höga krav på realtidsprestanda samt hög realism vilket öppnar för både hårdvarunära programmeringsarbete samt känsla för grafik och prestation.

Arbetet innebär ofta kundkontakt och nära samarbete med representanter från deras organisation, både teknik och säljsida. Kundbasen är spridd över hela världen vilket innebär att resor förekommer som del i arbetet.

Vi ser gärna att du som söker har en gedigen programmeringskunskap och känner dig hemma i c++. Vi bedriver arbete både i Linux och Windows så kunskap om båda plattformarna är meriterande

Din Profil

Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt personer för arbetet. Engagemang och intresse är egenskaper vi värderar högt. Vi utgår ifrån att du har gedigna programmeringskunskaper och vill vara delaktig i att bygga världens bästa simulatorplattform. Att du är öppen för att resa i arbetet är ett plus, likaså språkkunskaper. Då vi är ett relativt litet team försöker vi anpassa arbetsuppgifter utifrån våra medarbetares kompetens. Vi vill anställa för framtiden och vi vill se våra medarbetare utvecklas på Oryx Simulations

Du ska ha en universitetsutbildning inom exempelvis Civ. Ing. (Teknisk Datavetenskap, Interaktion och design), Högskoleingenjör (ex Dataingenjör) eller liknande. Oavsett utbildningsbakgrund bör du läst minst ett år inom programmering (ex C++, Javascript).